Skip to content Skip to footer

SUOMI KESÄ 2024

Minun tarinani

Miten ihanaa että olet löytänyt tiesi luokseni. Olen todella kiitollinen siitä, että voin jakaa kanssasi TARINANI pähkinänkuoressa:

Avasin silmäluomeni ensimmäisen kerran reilut neljäkymmentä vuotta sitten Porissa. Asuin koko lapsuuteni Vanhassa Raumassa äitini, isäni ja kolmen veljeni kanssa, pelaten kymmenen tikkua laudalla ja juosten pitkin mukulakivikatuja. Silloin tällöin talvisin lähdin Mummin mukaan Espanjan aurinkoon. Hän vietti talvet lämpimässä, jottei tarvinnut riisua korkokenkiänsä. Pääsin jo nuorena paikalliseen lehteen haastateltavaksi Olli-Pojan kanssa – kuvan kera, sillä olin yksi niistä harvoista, kenellä oli A-kielenä ranska. Ylä-asteen ja kolmen sekoilu-vuoden jälkeen Merikoulussa, valmistuin Laivakokiksi. Sitä hommaa en ole kyllä tehnyt päivääkään. Drinkkejä ja oluita tarjoilin reilun vuoden Rauman sen hetkisissä anniskelu-mekoissa.

Parikymppisenä olin kadottanut itseni, yrittämällä olla se mitä muut toivoivat minun olevan. Toivoton homma! Niinpä tätini osti minulle itseäni isomman laukun. Sitä vetäen takanani ja elämä edessäni, lähdin Floridaan au-pairiksi. Tämän kokemuksen innoittamana uskalsin tehdä kondiittorin haaveestani totta ja lähdin opiskelemaan Pariisiin. Harjoittelu-paikasta, hotelli George V:stä tuli työpaikkani. Päiväni kuluivat jälkiruoka-keittiössä, samalla opintojani jatkaen ja järjestäen Suomi-Ranska opiskelu-vaihtoa leipureille. Pääsin myös pukemaan ylleni iltapuvun hotellin Le Cinq -ravintolan kolmen Michelin tähden juhliin.

Jo silloin suklaa kutsui minua luoksensa ja seuraavaksi purin kapsäkkini Brysselissä. Kantaessani molemmissa käsissä 15 litran ämpäreitä täynnä sulatettua tummaa suklaata, sydämeni oli pakahtua onnesta. 18-vuoden ajan aina uudestaan ja uudestaan suklaa suli käsieni alla ja muovautui mitä erilaisiin muotoihin, sekä silmien että suiden ja sielujen iloksi. Näin kaakaopuun ensimmäistä kertaa Costa Ricassa, työskennellessäni kuukauden kaakao-farmilla. Voin sanoa ettei kyse ole mistä tahansa puusta. Kaakao-puu on Taika-puu.

Rakastuin Pariisilaiseen mieheen, entisen työpaikkani Chef:iin. Muutin Geneveen, Sveitsiin, ja pian ostimme kodin Ranskasta. Perustimme menestyvän konditoria/suklaa-alan yrityksen Geneveen ystävä pariskunnan kanssa. Sain vatsani pullolleen sitä sanoinkuvaamatonta tunnetta odottaa uutta elävää olentoa tähän maailmaan. Maailman suloisin tyttö rääkäisi ensimmäisen kerran vajaat kymmenen vuotta sitten.

Kun en kerrasta oppinut, olin jälleen siinä pisteessä että minulle lähimmät ihmiset eivät kunnioittaneet, eivätkä rakastaneet minua. Itse olin tällä listalla kärki-sijoilla. Oli aika laittaa asiat uuteen järjestykseen: lopettaa suklaa-työt firmassa, rakastaa itseäni, erota, muuttaa vuorille, adoptoida koira, kasvattaa yhteys luonnon ja itseni kanssa, sekä aloittaa Ayurveda hieronta terapeutin opinnot, tutustua shamaanien ihmeelliseen maailmaan ja kohdata kaakaon syvä olemus. Ottaa riskejä ja hypätä turvallisesta painajaisesta tuntemattomaan vapauteen.

Syntyi TAÏKA. Nyt olen minä. Elän tässä ja nyt. Teen Ayurveda-hierontoja suurella ilolla, mikä valtava kunnia onkaan jatkaa tämän iki-vanhan osaamisen välittämistä sitä kaipaaville ihmisille. Rakastan kaakaon lempeää voimaa jota jaan kaakao-seremonioiden avulla, nautin kovasti erilaisten piirien järjestämisestä. Elämäni on juuri sen näköinen miltä minä näytän tällä hetkellä sisältä päin. Ei aina helppoa, mutta se on varma että nauru, ilo ja hymy, sekä ilon kyyneleet ja keveys ovat mukana joka päivä!

Mitä opin?

Suuni oli suuressa hymyssä ja sydän pamppaili innokkaasti, kun olin päätökseni tehnyt parikymppisenä lähteä Suomesta ja löytää itseni. Huomasin vajaan parin kymmenen vuoden päästä ettei paikkaa vaihtamalla tule toivottua muutosta, jos ei tee mitään sisäiselle olemukselle. Koen kuitenkin olevani onnekas, sillä toden totta maailma on avartanut minua, enkä olisi se sama nainen, jos en olisi kapsäkkiäni silloin pakannut.

Kuljettu tieni on johtanut minut tähän, olen ylpeä siitä ymmärryksestä,

jonka se on mukanaan minulle antanut.

POP-UP 24 Heinäkuuta - 15 Elokuuta 2024 SUOMI-RAUMA

Ayurveda

Jokapäiväinen elämäntapa, jonka avulla voit ylläpitää terveyttä. Minulla on ilo jakaa se sinun kanssasi hieronnan, hoitojen ja elämäntapaneuvonnan kautta.

Ayurveda edustaa ikuista ja aitoa tietoa elämästä. Se on intialainen, luonnollisiin menetelmiin perustuva lääketiede. Se auttaa ihmisiä palauttamaan ja säilyttämään terveytensä. Se pyrkii aina tunnistamaan epätasapainoon johtaneet syyt, ei vain lievittämään oireita.

Miksi?

  • Lievittää stressiä ja jännitystä

  • Hyvinvointiin, rentoutumiseen ja irti päästämiseen
  • Parantaa unta

  • Detoksifioi, helpottaa painonpudotusta
  • Puhdistava ja virkistävä

  • Lievittää erilaisia ​​kehon vaivoja

  • Lievittää kuukautisia edeltävää kipua
rauma hieronta ayurveda
rauma hieronta ayurveda

HIERONTA IÄN ja ERITYISTARPEIDEN MUKAAN

Jos on kyse lapsesta, hoito on lempeä ja pituus on useimmiten 45 minuuttia. Lapsi kokee elävän maailman moninkertaisesti aikuiseen nähden, liian pitkä hieronta voi olla ahdistava. 3-vuodesta ylöspäin.

Lasta odottavalle naiselle tunnin lempeä, koko kehon hieronta, auttaa kohtamaan vartalon muutokset, lieventää kipuja, sekä parantaa suhdetta itseen ja pienokaiseen. Kolmannesta raskauskuukaudesta eteenpäin.

Aikuiselle Ayurveda-kehoterapeutti valitsee sopivan hieronnan ja hoidon keskustelun ja arvioinnin jälkeen. Terapeutti mukauttaa hoidon perusolemuksen (Prakriti), nykyisen epätasapainon (Vikriti) ja erityistarpeiden mukaan. Ayurveda-hoito on useimmiten sekoitus useampaa hierontamenetelmää, räätälöity yksilön erityistarpeiden mukaan.

Pääasia olisikin päättää hoidon kesto 60min vai 90min, ja varata 30min lisäaikaa keskusteluun ja palautumiseen.

Sydämellisesti Tervetuloa!

HIERONNAN VARATOIMET JA VASTA-AIHEET

Tietyt sairaudet (kuten syövät, tromboosit, flebiitti, stabiloitumattomat autoimmuunisairaudet jne.) ansaitsevat varotoimenpiteitä ja joidenkin osalta vasta-aiheita.

Kerrothan ajan varauksen yhteydessä mahdollisista sairauksistasi, jotta voimme harkita onko hoito hyväksi sinulle vai ei. Hoidosta kieltäytyminen voidaan tehdä terveytesi suojelemiseksi.

Hoitoa ei myöskään suositella infektion tai tulehduksen (flunssa, kurkkukipu, keuhkoputkentulehdus, kuume, vilustuminen, poskiontelotulehdus, vyöruusu jne.) sekä kuukautisten ja raskauden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana.

rauma hieronta ayurveda
Tässä esimerkkejä Suomessa mahdollisista hoidoista:

Atreya Abhyanga 60min 80€
Abhyanga on kokovartalohieronta lämpimillä öljyillä. Tämä hoito tasapainottaa kehoa, auttaa sinua päästämään irti ja rentouttaa. Se parantaa elämänvoiman, Pranan, kiertoa kehossa.

Maha Abhyanga 90min 90€
Abhyanga-hieronnan lisäksi käydään läpi tietty kohta kehosta erityisellä tekniikalla, jonka tarkoituksena on hoitaa juuri tätä ongelmaa.

Abhyanga Lapsi 45min 45€
Tämä hieronta ei ainoastaan paranna unen laatua, vaan myös rauhoittaa, lievittää jännitystä, ahdistusta ja pelkoa. 3-vuotiaasta alkaen, lempeä harmonisointi tekee hyvää pienelle keholle ja sielulle.

Marmaterapia 60min 80€
Marmat ovat erityisiä energian ja haavoittuvuuden kohtia. Koko kehossa on 107 marmapistettä. Jokainen marma on yhteydessä kehon eri elimiin ja kudoksiin. Marma-pisteet ovat hyvin samanlaisia ​​​​kuin perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktiopisteet. Kokonaisvaltainen marmaterapia edistää terveyttä ja auttaa kehoa toimimaan kunnolla.

Udvartana 45min 60€
Udvartana: Toksiineja poistava hieronta, jossa käytetään kikhernejauhoja ja yrttijauheita. Auttaa poistamaan kosteutta, sekä ruuhkautumista ja helpottaa painonpudotusta.

Snehana/Svedana
Snehana/Svedana on ihanteellinen hoito Abhyanga-hieronnan yhteydessä, lihaskipujen lievittämiseen jännittyneellä alueella. Aluksi tietylle kohtaa kehosta levitetään terapeuttinen öljy, jonka päälle asetetaan lämmin mutalevy.

Kaakao-seremonia

Minulla on ilo tarjota seremonia Mama Cacao:n, eli pyhän kaakaon kanssa. Kokemus on voimakas ja samalla lempeä. Se on olemassaolon hyväily.

Jaamme aikomuksemme, tanssimme, laulamme, soitamme instrumentteja, hengitämme, tunnemme olomme eläväksi, olemme hetkessä, suljemme silmämme ja sukellamme värähtelyihimme. Tällä kaakaolla on kyky avata sydämesi, tuomaan viisi aistiasi herkemmiksi, ja tapaamaan syvä olemuksesi. Ihanteellinen kehon ja äänen ilmaisemiseen. Luvassa maadoittumista eli yhteyden vahvistamista oman kehon ja Maan energioiden välillä, sekä kosminen linjaus.

Kesto noin 3 tuntia – 40 € per henkilö

Ilmoittautuaksesi ja saadaksesi tarvittavat tiedot seremoniasta ja hoidoista, ota minuun yhteyttä sähköpostitse.

ota yhteyttä

    Centre Taïka © 2024